Automatisering voor extra gemak

Uw raam, deur of zelfs uw slot automatisch laten openen? Via je telefoon of zelfs via een blaaspijpje? Laat innovatieve automatisering uw dagelijkse handelingen een handje helpen.

Automatisering o.a.:

 • Binnen- en buitendeuren automatisch openen, sluiten en afsluiten
 • Bestaande schuifpui automatiseren
 • Compacte automatische deuropener voor binnendeur ‘DOORMATIC’

Dagelijkse dingen automatiseren in huis

Techniek is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze woning. Veel processen in ons huis kunnen geautomatiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het automatisch openen en sluiten van deuren of schuifpui
  • het openen en sluiten van gordijnen
  • het bedienen van verlichting

 

Het openen van deuren en/of gordijnen is een handeling waar de meeste mensen niet bij stilstaan. Wanneer het niet meer lukt om zelf de handeling uit te voeren kan dat uw leven zeer beperken. Door deze handeling te  geautomatiseren gaan letterlijk de deuren voor u open. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat sloten automatisch in- of uitgeschakeld worden.
 

Aanpasbaar naar persoonlijke wensen

Het is ook zeer eenvoudig om de instelling van de automatische deuropener individueel aan te passen. U kunt bijvoorbeeld de sluittijd (wachttijd) aanpassen, of de snelheid van het openen en sluiten. 

Samen met WENQ vormt VICURA een sterk team

Voor de technische installatie en realisatie werken wij samen met WENQ installatietechniek. Maak gerust een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u.  

VICURA en corona

Natuurlijk zijn wij er, ook in deze tijden, voor elkaar. Maak gerust een afspraak. Wij houden ons aan de coronamaatregelen.

Automatisering in- en om uw huis

Schuifdeurautomaat

Elke schuifdeur automatisch open, ook uw bestaande schuifpui kunnen wij automatiseren.

 

Draaideurautomaat

Elke deur automatisch open met met de elektrische deuropener. Alles conform de EN 16005.

Elektrische deuropener

Snel en eenvoudig zelf uw binnendeur automatiseren met de DOORMATIC van VICURA.  

Motorcilinder

VICURA opent deuren. Zonder kracht of moeite het slot van uw deur openen en sluiten. 

Technische snufjes

In uw hele huis kan techniek ondersteunend werken. Zoals het openen en (af)sluiten van deuren, bedienen van verlichting. Ook op het gebied van veiligheid, (personen)alarmering, detectie, bedieningsgemak en gordijnautomatisering is veel mogelijk.

Doormatic

 • Automatische binnendeuropener
 • Snel en eenvoudig te installeren
 • Op accu
 • Met afstandsbediening of sensor

Automatiseren in en om huis

 • Gordijnautomatisering
 • Motorcilinder

Elektrisch
deurslot

 • Motorcilinder
 • Motorslot
 • Elektrische sluitplaat

Deur-automatisering

 • Draaideurautomaat
 • Schuifdeurautomaat
 • Conform de EN16005

Wilt u weten waar automatisering u bij kan helpen?

Neem dan contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar!

024 – 355 35 93

Woont u in de regio Nijmegen?

Dan is VICURA uw adviseur voor persoonlijk advies voor meer mobiliteit.

Graag adviseren de experts van VICURA u bij het maken van een persoonlijke keuze waar u echt blij van wordt. Wij bieden u de zekerheid van de beste koop. Maak een afspraak zodat we samen de tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Heeft u een vraag?
Stel deze gerust.

10 + 15 =

Advies
Wij adviseren u graag over onze producten en diensten. Wilt u meer weten over een product of wilt u thuis (in de regio Nijmegen) advies over een bepaald product? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel 024 355 35 93 of mail info@vicura.nl.
Werkplaats
In onze eigen werkplaats repareren professionele monteurs bijvoorbeeld uw scootmobiel, rollator, rolstoel of ander hulpmiddel. Ook kunt u bij ons terecht voor service- en onderhoudsbeurten, of voor het vakkundig laten realiseren van technische aanpassingen op maat.
Reparaties bij u thuis

Niet alleen in onze eigen werkplaats worden reparaties, aanpassingen of onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Onze technische dienst komt indien gewenst, in de regio Nijmegen, ook bij u thuis of op locatie, voor bijvoorbeeld technische werkzaamheden op het gebied van woningaanpassing, woningcommunicatie en automatiseringstechniek. Onze professionele monteurs zijn uitgerust met moderne en veilige apparatuur.

Haal- en brengservice
Is uw scootmobiel, rollator of ander hulpmiddel toe aan een onderhoudsbeurt? Of moet deze gerepareerd worden, maar u bent niet in de gelegenheid het product naar onze werkplaats te brengen? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice in de regio Nijmegen. Infomeer naar de mogelijkheden. 
Service en garantie
Wij geven om onze klanten en om onze producten. Wij doen dan ook ons uiterste best om producten in topconditie te leveren. Het kan voorkomen dat er een met het product iets gebeurt, waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan dragen wij kosteloos zorg voor reparatie of vervanging. Uitgebreide informatie omtrent service en garantie kunt u vinden in onze Algemene Voorwaarden.