Automatisering voor extra gemak

Uw raam, deur of zelfs uw slot automatisch laten openen? Stelt u zich eens voor dit te doen via uw telefoon of zelfs een blaaspijpje. Want innovatieve automatisering kunnen uw dagelijkse handelingen een handje helpen.

Automatisering o.a.:

 • Binnen- en buitendeuren automatisch openen, sluiten en afsluiten
 • Bestaande schuifpui automatiseren
 • Compacte automatische deuropener voor binnendeur ‘DOORMATIC’

Dagelijkse dingen automatiseren in huis

Zo is echniek tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze woning. Veel handelingen in ons huis kunnen geautomatiseerd worden. Ter illustratie:

  • automatisch openen en sluiten van deuren of schuifpui
  • openen en sluiten van gordijnen
  • de bediening van verlichting

 

Het openen van deuren en/of gordijnen doet u zonder bij na te denken. Wanneer het niet meer lukt om zelf de deuren en/of gordijnen te openen of te sluiten kan dat zeer vervelend zijn. Stel dat VICURA het openen of sluiten van deuren en/of gordijnen gaat automatiseren. Hierdoor gaan letterlijk de deuren voor u open. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw sloten automatisch in- of uitgeschakeld worden.
 

Aanpasbaar naar persoonlijke wensen

De instellingen van de automatische deuropener kunnen bijvoorbeeld worden aangepast. Zo kunt u de sluittijd (wachttijd) aanpassen, net zoals de snelheid van het openen en sluiten te wijzigen. 

Samen met WENQ vormt VICURA een sterk team

Voor de technische installatie en realisatie werken wij samen met WENQ installatietechniek. Maak gerust een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u.  

VICURA en corona

Natuurlijk zijn wij er, ook in deze tijden, voor elkaar. Maak gerust een afspraak. Wij houden ons aan de coronamaatregelen.

Automatisering in- en om uw huis

Schuifdeurautomaat

Elke schuifdeur kan automatisch worden geopend. Dus ook uw schuifpui kunnen wij automatiseren.

 

Draaideurautomaat

Iedere draaideur kan automatisch geopend worden met de elektrische deuropener. Alles volgens de NEN EN 16005.

Elektrische deuropener

Snel en eenvoudig zelf uw binnendeur automatisch openen en sluiten. Dit kan met de DOORMATIC van VICURA.

 

Motorcilinder

VICURA opent deuren. Zo kunt u zonder kracht of moeite het slot van uw deur openen en sluiten. 

Technische snufjes

In uw hele huis kan de techniek ondersteunend werken. Zoals bij het openen en (af)sluiten van deuren en het bedienen van de verlichting. Ook op het gebied van veiligheid, (personen)alarmering, detectie, bedieningsgemak is veel mogelijk evenals gordijnautomatisering.

Doormatic

 • Automatische binnendeuropener
 • Snel en eenvoudig te installeren
 • Op accu
 • Met afstandsbediening of sensor

Automatiseren in en om huis

 • Gordijnautomatisering
 • Motorcilinder

Elektrisch
deurslot

 • Motorcilinder
 • Motorslot
 • Elektrische sluitplaat

Deur-automatisering

 • Draaideurautomaat
 • Schuifdeurautomaat
 • Conform de EN16005

Wilt u weten waar onze automatisering u bij kan helpen?

Neem dan contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar!

024 – 355 35 93

Woont u in de regio Nijmegen?

Dan is VICURA uw adviseur. Wij geven een persoonlijk advies met als doel meer mobiliteit.

Graag adviseren de experts van VICURA u tijdens een persoonlijk gesprek. U wordt hier echt blij van. Hierdoor heeft u de zekerheid van de beste koop. Kortom: maak een afspraak. Wij nemen de tijd voor een goed (advies)gesprek.

Met welk hulpmiddel kunt u mobiel blijven en komt u verder?

 

Met een beetje hulp kunt u mobiel blijven en kunt u dus wél even die frisse neus halen, bij de buren op de koffie, of zelf de boodschappen doen. Wij van VICURA denken graag met u mee zodat er voor uw situatie de beste oplossing wordt gevonden.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar!

024 - 355 35 93

Advies

Wij adviseren u graag over onze producten en diensten. Wilt u meer weten over een product? Of wilt u thuis (in de regio Nijmegen) advies over een bepaald product? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel 024 355 35 93 of mail info@vicura.nl.

Werkplaats

In onze eigen werkplaats repareren professionele monteurs uw scootmobiel, rollator, rolstoel of ander hulpmiddel. Zo kunt u bij ons terecht voor service- en onderhoudsbeurten. Bovendien realiseren wij vakkundig technische aanpassingen op maat.

Reparaties bij u thuis

Niet alleen in onze eigen werkplaats worden reparaties, aanpassingen of onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Woont u in de regio Nijmegen? Onze technische dienst kan ook bij u thuis of op locatie komen. De professionele monteurs van VICURA zijn uitgerust met moderne en veilige apparatuur.

Haal- en brengservice

Is uw scootmobiel, rollator of ander hulpmiddel toe aan een onderhoudsbeurt? Of moet deze gerepareerd worden? Niet iedereen is in de gelegenheid het product naar onze werkplaats te brengen. Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice in de regio Nijmegen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Service en garantie

Wij geven om onze klanten en om onze producten. Wij doen dan ook ons uiterste best om producten in topconditie te leveren. Het kan voorkomen dat er een met het product iets gebeurt. U heeft dan garantie. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan dragen wij kosteloos zorg voor reparatie of vervanging.