Mobiel blijven

Mobiel blijven er lekker op uit gaan dat willen we allemaal. Maar wat als dat niet meer zo vlot gaat? Dan zijn er veel mogelijkheden om u een klein beetje op weg te helpen. 

Mobiel blijven met behulp van:

Met een beetje hulp mobiel blijven

Iedereen wil graag mobiel blijven. Daarmee ervaren we de vrijheid om zelfstandig te gaan en staan, waar, wanneer en hoe we willen.

Als mobiel blijven niet meer helemaal vanzelf gaat, dan zijn er verschillende hulpmiddelen die u daarbij kunnen ondersteunen. Voor elke behoefte aan ondersteuning zijn hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals scootmobiel, rollator, rolstoel, drempelhulp, douchestoeltjes en deurautomaat met afstandsbediening.

Ook zijn er veel hulpmiddelen die niet alleen u ondersteunen bij de mobiliteit en het verplaatsen, maar ook de mantelzorger of zorgverlener, bijvoorbeeld transferhulpmiddelen, hoog- laagbedden, sta- op stoelen, douche- toiletstoelen, douche-toiletrolstoelen, toiletverhogers, badliften, etc.

Ook een GPS-tracker op scootmobiel of rollator kan ondersteunen bij mobiliteit. In geval van nood kan men op een knop drukken om een familielid of hulpverlener  in te schakelen. Ook laat een GPS-tracker aan familie of hulpverlener zien waar men is.

Vicura Nijmegen STA-OP STOELEN | BADLIFTEN | HOOG-LAAG BEDDEN | DOUCHEKRUKJES

VICURA zet techniek in, om mobiliteit te ondersteunen.

Lekker erop uit in Nijmegen en omgeving met uw scootmobiel.

‘Elektrisch rijden’ is helemaal van deze tijd, ook voor u! Een uitkomst voor iemand die minder goed ter been, maar ook als alternatief voor de fiets of elektrische fiets Maar ook als u geen gebruik meer kunt maken van uw auto, kan een scootmobiel de uitkomst zijn. Scootmobielen hebben tegenwoordig een hip imago, zelfs als vervanger voor de auto in de drukke stad. Voor op reis bestaan er demontabele of opvouwbare modellen die makkelijk in de kofferbak, trein, boot of vliegtuig mee kunnen.

Iedereen stelt andere eisen aan een scootmobiel. Niet alleen wat uiterlijk en capaciteiten betreft valt er veel te kiezen, maar zeker ook het comfort is een belangrijk aspect. Ook de actieradius van een scootmobiel is voor velen van groot belang. Naast de standaard AGM-accu’s en GEL-accu’s, zijn er tegenwoordig ook LITHIUM-accu’s toe te passen, welke uw scootmobiel een veel grotere actieradius  kunnen geven. Bovendien hebben deze accu’s een langere levensduur. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden voor uw huidige of nieuwe scootmobiel.

Wilt u het nog wat luxer? Dan is een ‘elektrische auto’ misschien iets voor u! Een zeer luxe scootmobiel met overkapping, waarmee men zonder rijbewijs mag rijden. Met een scootmobiel hoeft u dus niets te missen.

Wij kunnen uw scootmobiel aanpassen aan uw specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een achteruitrijcamera of een usb-lader voor uw mobiele telefoon.

Uiteraard kunt u bij VICURA ook terecht voor allerlei accessoires, zoals accu’s en tassen. Daarnaast kunnen wij uw scootmobiel aanpassen aan uw specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een achteruitrijcamera of een usb-lader voor uw mobiele telefoon.

Wij komen in de regio Nijmegen graag bij u thuis zodat u in uw vertrouwde omgeving een scootmobiel kunt uitproberen. Op die manier bent u er zeker van dat de scootmobiel aan uw wensen en eisen voldoet.

Een rollator draagt bij aan het behouden van mobiliteit.

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij het lopen? Dan is een rollator een uitkomst! Dankzij het gebruik van een rollator kunt u mobiel blijven, voelt u zich minder onzeker en beperkt u het risico op vallen. Niet alleen in huis, maar ook buitenshuis. Zo zijn er rollatoren voor binnen, voor buiten, extra grote rollatoren, of rollators die uw onderarmen ondersteunen. Maakt u graag een wandeling door het park of bos? Ook voor ongelijk terrein zijn er speciale modellen. Een rollator kan u natuurlijk ook helpen bij het doen van de boodschappen.

Rollatoren zijn in standaard uitvoeringen, maar ook in lichtgewicht aluminium of superlicht carbon. Veel modellen kunnen uitgerust worden met extra comfortbanden, dan loopt u met uw rollator helemaal op rolletjes! Ook accessoires zoals tassen, stokhouders en dienbladen maken rollator compleet.

Bent u nog niet toe aan een rollator, maar kunt u wel een hulpje gebruiken bij het doen van boodschappen? Denk dan eens aan een boodschappen trolley.

Wij komen in de regio Nijmegen graag bij u thuis zodat u in uw vertrouwde omgeving een rollator kunt uitproberen. Op die manier bent u er zeker van dat de rollator aan uw wensen en eisen voldoet.

Ook voor reparatie, service en onderhoud aan rollator of scootmobiel bent u bij VICURA aan het juiste adres.

De wereld ligt aan u voeten, zelfstandig op pad met uw of scootmobiel of rollator! Met de zekerheid dat VICURA u helpt, mocht er iets mee aan de hand zijn.

Graag zorgen wij er samen met u voor, dat uw scootmobiel of rollator in goede conditie blijft. Dankzij onze eigen werkplaats, kunnen wij u de perfecte service geven die u mag verwachten voor uw scootmobiel of rollator. Dus ook voor reparatie, service en onderhoud aan uw scootmobiel en rollator, bent u bij VICURA aan het juiste adres.

Indien gewenst kan VICURA u bij de aanschaf van een scootmobiel helpen bij het regelen van een scootmobielverzekering of thuisbrengservice van de ANWB.

vicura-werkplaats-onderhoud-service-scootmobielen-rollatoren
vicura-werkplaats-onderhoud-service-scootmobielen-rollatoren

De techniek van nu met de service van vroeger!

Neem voor meer informatie contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar!

024 – 355 35 93

Mobiel blijven in de regio Nijmegen? 

Dan staat VICURA voor u klaar met producten en diensten en kunt u mobiel blijven. Ook voor persoonlijk advies, service en onderhoud voor uw rollator of scootmobiel bent u bij VICURA aan het juiste adres.

Graag adviseren de experts van VICURA u bij het maken van een persoonlijke keuze voor uw rollator of scootmobiel waar u echt blij van wordt. Wij bieden u de zekerheid van de beste koop en kunt u mobiel blijven. Maak een afspraak zodat we samen de tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Met welk hulpmiddel kunt u mobiel blijven en komt u verder?

 

Met een beetje hulp kunt u mobiel blijven en kunt u dus wél even die frisse neus halen, bij de buren op de koffie, of zelf de boodschappen doen. Wij van VICURA denken graag met u mee zodat er voor uw situatie de beste oplossing wordt gevonden.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar!

024 - 355 35 93

Advies

Wij adviseren u graag over onze producten en diensten. Wilt u meer weten over een product? Of wilt u thuis (in de regio Nijmegen) advies over een bepaald product? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel 024 355 35 93 of mail info@vicura.nl.

Werkplaats

In onze eigen werkplaats repareren professionele monteurs uw scootmobiel, rollator, rolstoel of ander hulpmiddel. Zo kunt u bij ons terecht voor service- en onderhoudsbeurten. Bovendien realiseren wij vakkundig technische aanpassingen op maat.

Reparaties bij u thuis

Niet alleen in onze eigen werkplaats worden reparaties, aanpassingen of onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Woont u in de regio Nijmegen? Onze technische dienst kan ook bij u thuis of op locatie komen. De professionele monteurs van VICURA zijn uitgerust met moderne en veilige apparatuur.

Haal- en brengservice

Is uw scootmobiel, rollator of ander hulpmiddel toe aan een onderhoudsbeurt? Of moet deze gerepareerd worden? Niet iedereen is in de gelegenheid het product naar onze werkplaats te brengen. Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice in de regio Nijmegen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Service en garantie

Wij geven om onze klanten en om onze producten. Wij doen dan ook ons uiterste best om producten in topconditie te leveren. Het kan voorkomen dat er een met het product iets gebeurt. U heeft dan garantie. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan dragen wij kosteloos zorg voor reparatie of vervanging.