Rolstoel in oude luister hersteld

Begrip voor de wensen van de klant.

  • Waar: Nijmegen
  • In opdracht van: Particulier
  • In samenwerking met: –
  • Projecttype: Mobiliteit

De wens van de klant staat voorop!

Soms zijn klanten erg gehecht aan hun oude hulpmiddel en willen dan ook niets liever dan dat behouden. Daar heeft VICURA respect voor en zal er alles aan doen om dat mogelijk te maken.

Een heer op hoge leeftijd, 103 jaar, kwam met zijn nogal oude rollator bij VICURA langs op de weekmarkt in het Oud Burgeren Gasthuis. Hij wilde een stokhouder hebben en deze werd ter plekke voor hem gemonteerd. De week erna kwam hij terug en vroeg of de remmen van zijn rollator nagekeken konden worden. Dat gebeurde, maar de VICURA-medewerker attendeerde meneer erop dat de banden helemaal versleten waren en dat met  het bijstellen van de remmen, het probleem niet verholpen zou zijn. Bovendien was de rollator in deze staat echt niet meer veilig. Meneer was erg gehecht aan zijn rollator en wilde hoe dan ook zijn rollator weer in goede staat te krijgen. Ook al zou hij met de aanschaf van een nieuwe, standaard rollator, veel goedkoper uit zijn. Op zijn verzoek heeft de rollator nieuwe banden en een onderhoudsbeurt gekregen. Hij was ermee in zijn nopjes!

Een paar weken later kwam hij weer langs…

Thuis had hij nog een oude rolstoel staan, die van zijn vrouw was geweest. Hij wilde deze graag op laten knappen, voor het geval hij deze zelf nodig zou hebben. Deze rolstoel had echt zijn beste tijd gehad en was, in vergelijking met de huidige rolstoelen, wel heel erg zwaar. Maar, omdat hij zo’n emotionele band met de rolstoel had, heeft VICURA op zijn verzoek, de rolstoel weer nieuw leven in geblazen.

VICURA en Corona

In verband met Corona vindt de weekmarkt helaas al enige tijd niet plaats.

Maar, natuurlijk zijn wij er wel voor u! Maak gerust een afspraak. Wij houden ons aan de coronamaatregelen.

VICURA en Duurzaamheid

Bij VICURA zit dit o.a. in reparatie, hergebruik, kwaliteistproducten en verantwoord afvoeren van restmaterialen

Rollator- of rolstoelkeuring.

VICURA houdt van duurzaamheid

Een mooi voorbeeld, dat laat zien dat VICURA oog heeft voor duurzaamheid en de wensen van de klant respecteert, zolang het niet ten koste gaan van uw en andermans veiligheid.

Bij onderhoud of reparatie kijken we het product grondig na. Zolang het nog goed functioneert, of na een reparatie of vervanging van een onderdeel, weer veilig een tijdje mee kan, dan geven wij dat graag een kans.

Vooraf overleggen we met u welke mogelijkheden er zijn en geven u een prijsindicatie.

We denken ook aan het milieu. Wanneer we producten bij u thuis bezorgd hebben, nemen het verpakkingsmateriaal graag voor u mee en oude accu’s worden op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd. 

Heeft u een vraag? Stel deze gerust.

Onze contactgegevens:

Thijmstraat 45, 6531 CM Nijmegen

024 355 35 93

info@vicura.nl