Voel u vrij met een scootmobiel

De wereld ligt aan u voeten, zelfstandig op pad met uw scootmobiel! Met de zekerheid dat VICURA u helpt, mocht er iets mee aan de hand zijn.

Elektrisch rijden:

 • Scootmobiel op maat
 • Soorten scootmobielen
 • Accu’s en acculaders
 • Service en onderhoud

Lekker erop uit met uw scootmobiel, zonder zorgen

‘Elektrisch rijden’ is helemaal van deze tijd. Ook voor u! Een uitkomst voor iemand die slechter ter been is, of voor wie het lopen, al dan niet met een hulpmiddel, (soms) te zwaar wordt. Scootmobielen hebben tegenwoordig een hip imago. Ook als auto rijden niet meer kan of mag, kan een scootmobiel een goed alternatief zijn. Voor op reis bestaan er demontabele of opvouwbare modellen die makkelijk in de kofferbak, trein, boot of vliegtuig mee kunnen.

Iedereen stelt andere eisen aan een scootmobiel. Niet alleen wat uiterlijk en capaciteiten betreft valt er veel te kiezen, maar zeker ook het comfort is een belangrijk aspect. Wilt u het nog wat luxer? Dan is een ‘elektrische auto’ misschien iets voor u!  Een zeer luxe met overkapping, waarmee men zonder rijbewijs mag rijden. Met een scootmobiel hoeft u dus niets te missen.

Wij kunnen uw scootmobiel aanpassen aan uw specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een achteruitrijcamera of een usb-lader voor uw mobiele telefoon. 

Uiteraard kunt u bij VICURA ook terecht voor allerlei accessoires, zoals accu’s en tassen. Daarnaast kunnen wij uw scootmobiel aanpassen aan uw specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een achteruitrijcamera of een usb-lader voor uw mobiele telefoon.

Ook voor reparatie en onderhoud aan uw scootmobiel bent u aan het juiste adres

Graag zorgen wij er samen met u voor, dat uw scootmobiel in goede conditie blijft. Dankzij onze eigen werkplaats, kunnen wij u de perfecte service geven die u mag verlangen bij de aanschaf van een scootmobiel. Dus ook voor service en onderhoud, bent u bij ons aan het juiste adres.

Indien gewenst kan VICURA u bij de aanschaf van een scootmobiel helpen bij het regelen van een scootmobielverzekering bij de ANWB.

Scootmobiel een tijdje niet gebruikt?

Plan een onderhoudsbeurt in. Dan lopen we alles even na, zoals o.a. de accu’s en banden. Zo kunt u weer veilig op pad.  

Veilig de weg op met uw scootmobiel

Scootmobielen zijn er in soorten en maten. Wist u dat wij ook demo of gebruikte scootmobielen in huis hebben? Wordt het u allemaal te veel? Wij helpen u graag de perfecte scootmobiel voor u te vinden.

Scootmobielen

 • Vaste
 • Opvouwbare
 • Demo
 • Accessoires en onderdelen

Accu’s en laders

 • Accu’s AGM
 • Accu gel
 • Acculaders

Service  onderhoud

 • Reparatie in eigen werkplaats
 • Op maat aanpassingen
Nooit geweten dat een scootmobiel ook naar mijn eigen wensen aangepast kon worden. VICURA kon precies maken wat ik voor ogen had. De bediening is nu echt een fluitje van een cent.
Dhr. Henk Vermeulen

Hulp nodig bij het kiezen van uw scootmobiel?

Neem dan contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar!

024 – 355 35 93

Woont u in de regio Nijmegen? 

Dan staat VICURA voor u klaar met producten en diensten en kunt u mobiel blijven. Ook voor persoonlijk advies, service en onderhoud voor uw rollator of scootmobiel bent u bij VICURA aan het juiste adres.

Graag adviseren de experts van VICURA u bij het maken van een persoonlijke keuze voor uw rollator of scootmobiel waar u echt blij van wordt. Wij bieden u de zekerheid van de beste koop en kunt u mobiel blijven. Maak een afspraak zodat we samen de tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Heeft u een vraag?
Stel deze gerust.

13 + 14 =

Advies
Wij adviseren u graag over onze producten en diensten. Wilt u meer weten over een product of wilt u thuis (in de regio Nijmegen) advies over een bepaald product? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel 024 355 35 93 of mail info@vicura.nl.
Werkplaats
In onze eigen werkplaats repareren professionele monteurs bijvoorbeeld uw scootmobiel, rollator, rolstoel of ander hulpmiddel. Ook kunt u bij ons terecht voor service- en onderhoudsbeurten, of voor het vakkundig laten realiseren van technische aanpassingen op maat.
Reparaties bij u thuis

Niet alleen in onze eigen werkplaats worden reparaties, aanpassingen of onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Onze technische dienst komt indien gewenst, in de regio Nijmegen, ook bij u thuis of op locatie, voor bijvoorbeeld technische werkzaamheden op het gebied van woningaanpassing, woningcommunicatie en automatiseringstechniek. Onze professionele monteurs zijn uitgerust met moderne en veilige apparatuur.

Haal- en brengservice
Is uw scootmobiel, rollator of ander hulpmiddel toe aan een onderhoudsbeurt? Of moet deze gerepareerd worden, maar u bent niet in de gelegenheid het product naar onze werkplaats te brengen? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice in de regio Nijmegen. Infomeer naar de mogelijkheden. 
Service en garantie
Wij geven om onze klanten en om onze producten. Wij doen dan ook ons uiterste best om producten in topconditie te leveren. Het kan voorkomen dat er een met het product iets gebeurt, waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan dragen wij kosteloos zorg voor reparatie of vervanging. Uitgebreide informatie omtrent service en garantie kunt u vinden in onze Algemene Voorwaarden.