Vitaal is een werkwoord

Iedereen weet tegenwoordig wel hoe belangrijk het is om vitaal te zijn en dus te blijven bewegen. Ook daar zijn praktische oplossingen voor.

Blijf gezond en vitaal met:

  • Pedal trainer
  • Draaihulp
  • Helping hand
  • Rugleuning
  • Opvouwbare opstap

Zolang mogelijk de dingen zelf doen houdt u vitaal

Iedereen wil graag gezond en vitaal blijven en heeft behoefte aan comfort. Dat bewegen daarbij een belangrijke rol speelt, is inmiddels wel bekend. Mobiliteit geeft ons de vrijheid om zelfstandig te gaan en staan, waar, wanneer en hoe we dat willen. Blijf dus werken aan uw gezondheid en vitaliteit.

Ook als u wat minder mobiel bent, kunt u toch in huis met uw gezondheid en vitaliteit aan de slag. Zo kan een oefenfietsje een goed alternatief zijn om toch te bewegen en de beenspieren te trainen, wanneer fietsen of lopen, niet of moeizaam gaat. U kunt dit fietsje ook voor uw armspieren gebruiken, door het voor u op een tafel te zetten.

Een draaischijf kan een handig hulpje zijn bij het draaien op een stoel, of bij het in- en uitstappen van de auto.

Als u (tijdelijk) aan bed gebonden bent, is het soms lastig om in bed te lezen, eten of drinken. Een losse rugleuning, een bed- leestafel of een bedgreep kunnen in zo’n situatie handige hulpjes zijn.

Heeft u moeite met iets van de grond oprapen, of juist het reiken om iets bovenin de kast te pakken? Dan is een grijpstang (helping hand) misschien wel iets voor u.

Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken bij het lopen? Een wandelstok of rollator zijn graag uw maatje.

Zelf de boodschappen blijven doen is niet alleen fijn omdat u geen beroep op anderen hoeft te doen, maar het helpt ook mee om in beweging en dus vitaal te blijven. U moet er immers de deur voor uit. Neem een wandelstok mee voor een beetje ondersteuning.

Of ga met de scootmobiel of rollator. Deze hebben niet alleen als voordeel dat u onderweg even kunt uitrusten, maar u hoeft ook uw boodschappen niet te tillen. Ze zijn uit te breiden met diverse assecoires zoals een extra tas, verlichting, paraplu etc.  

Fit en vitaal blijven is belangrijk

Iedereen wil graag jong en vitaal blijven. Maar rust roest, dus in beweging blijven is belangrijk. En gaat dat niet meer zo makkelijk, dan zijn er hulpmiddelen om u te helpen met bewegen. Heeft u moeite met kiezen? Geeft niks. Wij helpen u graag in het maken van de beste keuze.

Vitaliteit

  • Pedal trainer
  • Helping hand
  • Draaihulp
  • Rugleuning
  • Opvouwbare opstap

Al die extra "hulpjes" zijn zo fijn om te gebruiken. Met behulp van de grijper pak ik nu met gemak de krant van de deurmat.

Mevr. J. Verhulst

Wilt u ook vitaal blijven en heeft u hulp nodig bij het kiezen?

Neem dan contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar!

024 – 355 35 93

Mobiel blijven in de regio Nijmegen? 

Dan staat VICURA voor u klaar met producten en diensten en kunt u mobiel blijven. Ook voor persoonlijk advies, service en onderhoud voor uw rollator of scootmobiel bent u bij VICURA aan het juiste adres.

Graag adviseren de experts van VICURA u bij het maken van een persoonlijke keuze voor uw rollator of scootmobiel waar u echt blij van wordt. Wij bieden u de zekerheid van de beste koop en kunt u mobiel blijven. Maak een afspraak zodat we samen de tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

Met welk hulpmiddel kunt u mobiel blijven en komt u verder?

 

Met een beetje hulp kunt u mobiel blijven en kunt u dus wél even die frisse neus halen, bij de buren op de koffie, of zelf de boodschappen doen. Wij van VICURA denken graag met u mee zodat er voor uw situatie de beste oplossing wordt gevonden.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar!

024 - 355 35 93

Advies

Wij adviseren u graag over onze producten en diensten. Wilt u meer weten over een product? Of wilt u thuis (in de regio Nijmegen) advies over een bepaald product? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel 024 355 35 93 of mail info@vicura.nl.

Werkplaats

In onze eigen werkplaats repareren professionele monteurs uw scootmobiel, rollator, rolstoel of ander hulpmiddel. Zo kunt u bij ons terecht voor service- en onderhoudsbeurten. Bovendien realiseren wij vakkundig technische aanpassingen op maat.

Reparaties bij u thuis

Niet alleen in onze eigen werkplaats worden reparaties, aanpassingen of onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Woont u in de regio Nijmegen? Onze technische dienst kan ook bij u thuis of op locatie komen. De professionele monteurs van VICURA zijn uitgerust met moderne en veilige apparatuur.

Haal- en brengservice

Is uw scootmobiel, rollator of ander hulpmiddel toe aan een onderhoudsbeurt? Of moet deze gerepareerd worden? Niet iedereen is in de gelegenheid het product naar onze werkplaats te brengen. Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice in de regio Nijmegen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Service en garantie

Wij geven om onze klanten en om onze producten. Wij doen dan ook ons uiterste best om producten in topconditie te leveren. Het kan voorkomen dat er een met het product iets gebeurt. U heeft dan garantie. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan dragen wij kosteloos zorg voor reparatie of vervanging.