Weekmarkt
Oud Burgeren Gasthuis Nijmegen

Een gezellig markt op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Iedereen is welkom!

VICURA altijd in de buurt

Bezoek VICURA op de weekmarkt in het OBG

Al eeuwenlang biedt het Oud Burgeren Gasthuis (OBG) persoonlijke verzorging en verpleging aan huis, tal van welzijnsactiviteiten en woonondersteuning zoals alarmering en begeleiding. Niet alleen gericht op ouderen, maar op alle leeftijdsgroepen die actief willen zijn in Nijmegen-Oost.

WENQ is al vele jaren werkzaam in het Oud Burgeren Gasthuis en via die weg is VICURA ook in contact gekomen met het OBG. Sinds mei 2018 is VICURA aanwezig op de gezellige ‘Weekmarkt’, die (bijna) elke donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de hal plaatsvindt. Iedereen is welkom, bewoners, bezoekers, medewerkers en buurtbewoners. 

VICURA presenteert op de markt een greep uit het assortiment. Niet alleen rollatoren, rolstoelen of scootmobielen, maar ook accessoires en andere zorghulpmiddelen, zoals douchestoeltjes, toiletverhogers, oefenfietsjes, binnenhuisrollatoren, wandelstokken, stokhouders, douchematjes, wandbeugels, grijpstokken, etc. 

Meestal is er een monteur van VICURA aanwezig, zodat u op de markt ook terecht kunt voor het ‘even na laten kijken’ van uw eigen rollator of rolstoel, bijvoorbeeld de remmen bijstellen, of het aandraaien van een loszittend schroefje. Dat doen we ter plekke en kost u hooguit een glimlach!

Is er echter een onderhoudsbeurt of reparatie nodig, dan laten wij u dat weten. Wilt u hier gebruik van maken, dan bespreken we met u de mogelijkheden, bijvoorbeeld over het ophalen en terugbrengen van uw rollator. Uiteraard geven we u vooraf een indicatie van de te verwachte kosten.

Rollatoren en rolstoelen, kunnen ter plekke worden uitgeprobeerd. Wij begrijpen dat het maken van een keuze soms lastig kan zijn. Misschien wilt u een rollator of scootmobiel graag in uw eigen woning uitproberen, of wilt u samen met familie of vrienden overleggen? Dan kunt u er bij VICURA voor kiezen om het product, in de regio Nijmegen, vrijblijvend in uw eigen woning uit te proberen. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

VICURA en Corona

In verband met Corona vindt de weekmarkt helaas al enige tijd niet plaats.

Maar, natuurlijk zijn wij er wel voor u! Maak gerust een afspraak. Wij houden ons aan de coronamaatregelen.

Rollatorkeuring

Met de techniek van nu en de service van vroeger.

Fijne rollator gevonden, maar u heeft liever een rode?

Heeft u een rollator gevonden, maar is het niet helemaal uw kleur? Veel producten zijn in verschillende varianten leverbaar, zoals type, kleur en maat.

Bent u op zoek naar een product of hulpmiddel, maar u vindt het niet in onze webroom?  Laat ons weten wat u zoekt. Wij gaan graag voor u na of wij het kunnen leveren en uiteraard ontvangt u vooraf een prijsindicatie. 

Is het product op voorraad, dan kunnen we heel snel leveren, maar ook als we het moeten bestellen, hoeft u er meestal niet lang op te wachten. Bovendien worden de producten in Nijmegen, gratis bij u thuis bezorgd.

Schaft u een product aan, dan laten we u niet zitten met het verpakkingsmateriaal, dat nemen we voor u mee en voeren het milieuvriendelijk af.

Een greep uit onze collectie

  • Scootmobielen, bijv. klein en compact: Drive ST3
  • Transport rolstoel: Drive D-Lite 
  • Lichtgewicht rollatoren: Rehasense, Drive
  • Binnenhuis rollatoren: Rehasense, Drive
  • RVS wand- en toiletbeugels met extra grip: Drive
  • Wandelstokken, ook opvouwbaar
  • Accessoires voor rollator, rolstoel, scootmobielen

Douchestoeltje

Niet alleen veilig, maar ook comfortabel,

voor u en uw zorgverlener.

Heeft u een vraag? Stel deze gerust.

Onze contactgegevens:

Thijmstraat 45, 6531 CM Nijmegen

024 355 35 93

info@vicura.nl