Zelfstandig en mobiel met VICURA

Zelfstandig en mobiel blijven, wie wil dat nou niet? Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij VICURA zoeken wij naar oplossingen om uw mobiliteit en bewegingsvrijheid zo optimaal mogelijk te laten zijn. Soms kan een hulpmiddel uitkomst bieden, een andere keer zit het ‘m in een aanpassing in uw woning. VICURA luistert naar uw verhaal, uw wensen en gaat samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij uw situatie past. Met de techniek van nu, maar vooral: met de service van vroeger.

Wij staan voor een goede service

Service aan huis

Wij komen in de regio Nijmegen graag bij u thuis, om uw situatie en behoeften in kaart te brengen. Voor iedere vraag vinden wij een passende oplossing.

Eigen technische dienst

Onze monteurs zijn vakkundig geschoold en helpen u graag bij onderhoud, reparatie of installatie van uw product.

Persoonlijk contact

Wij staan voor persoonlijk contact, van het begin tot het eind. Onze professional begeleidt het volledige proces.

De techniek van nu met de service van vroeger

VICURA is ontstaan uit elektrotechnisch installatiebedrijf WENQ. Bij WENQ staat het verbinden van mens en techniek in de woon- werk- en zorgomgeving centraal. Bij VICURA gaan we nog een stapje verder en ligt de nadruk vooral op mobiliteit en zelfstandigheid van de mens in zijn omgeving, in de breedste zin van het woord. Mobiliteit is voor ieder mens van groot belang, niet alleen wat betreft ‘beweging’ maar juist ook in ‘zelfstandigheid’. Zelfstandig en mobiel zijn, kunnen gaan en staan waar, wanneer en hoe u dat wilt. Dit combineren we met kwalitatief hoogwaardige producten, onze jarenlange ervaring en innovatieve techniek.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Iedereen wil zo lang mogelijk thuis blijven wonen en op een prettige en zelfstandige manier blijven functioneren. VICURA is gespecialiseerd in (elektrische) mobiliteit voor in en om uw huis. Wij hebben een breed assortiment scootmobielen, rollatoren en rolstoelen.
Daarnaast kunnen wij u ook helpen aan hoog- laagbedden, sta-op stoelen, toilet- bad- en douchehulpmiddelen, etc. Daarbij houden we er rekening mee, dat het product u zo optimaal mogelijk moet ondersteunen.

Uw scootmobiel of rollator kunnen wij naar wens aanpassen. Wij denken in oplossingen en zijn zeer servicegericht.

Soms voldoet een standaard product of hulpmiddel niet helemaal aan uw specifieke wensen. Zo kan een scootmobiel, rolstoel of rollator uw wereld letterlijk vergroten, maar als u de drempel niet kunt overbruggen, knoppen niet kunt bedienen of uw voordeur niet kunt openen, dan bent u er nog niet. Een aanpassing aan het hulpmiddel zelf óf aan de omgeving, kan dan de oplossing zijn. Hiervoor bent u bij VICURA aan het juiste adres.

VICURA is gespecialiseerd in het realiseren van aanpassingen op maat op diverse gebieden, zoals wonen, mobiliteit, elektrisch rijden, vitaliteit, woningcommunicatie en automatiseringstechniek. Heeft u een specifieke vraag? Wij zien het als een uitdaging om samen met u op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing zodat u zelfstandig en mobiel kunt zijn. Dit kan alleen dankzij onze persoonlijke aandacht, professionele medewerkers en jarenlange ervaring. En dat alles, met de service van vroeger en de technische kennis van nu.
Bespreek uw vraag met ons
Bent u geïnteresseerd in een product of wilt u weten wat VICURA voor u kan betekenen op het gebied van aanpassingen of advies bij u thuis? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.
Wij zijn op de volgende manieren bereikbaar:
Telefonisch: 024 355 35 93 van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. E-mail: info@vicura.nl.

Blijf ontdekken en ontmoeten

9

Vrij en zorgeloos bewegen

Zo lang mogelijk blijven genieten van de mooie dingen in het leven.

9

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Wij werken op afspraak en komen in de omgeving van Nijmegen, graag bij u langs voor het juiste advies.

9

Geen zorgen dankzij onze eigen technische dienst

Onze monteurs zijn vakkundig geschoold en helpen u graag bij onderhoud, reparatie of installatie van uw product.

Jaar Ervaring

PRODUCTEN

“Het persoonlijk contact was zo fijn. Er was echt aandacht voor mijn situatie. Sinds de aanschaf van mijn rollator, doe ik weer zelf mijn boodschappen, zonder bang te zijn om te vallen. Ik ben weer zelfstandig en mobiel!”

EEN TEVREDEN KLANT UIT NIJMEGEN

Samen met WENQ vormt VICURA een sterk team

VICURA werkt nauw samen met WENQ. De jarenlange ervaring van WENQ op het gebied van techniek, service, realisatie en onderhoud, zijn een perfecte aanvulling op wat VICURA te bieden heeft. 

Heeft u een vraag? Stel deze gerust.

10 + 1 =

Onze contactgegevens:

Thijmstraat 45, 6531 CM Nijmegen

024 355 35 93

info@vicura.nl