Contact VICURA

Neem vrijblijvend contact met ons op indien u een vraag heeft, informatie wilt of een afspraak wilt maken voor advies aan huis in de regio Nijmegen.

Wilt u weten wat we te bieden hebben, bekijk dan onze producten en diensten.

Contact Info

Bezoek op afspraak

Thijmstraat 45 6531 CM Nijmegen
}

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur
v

Contact

Telefoon: 024 – 355 35 93
E-mail: info@vicura.nl

Samen met WENQ vormt VICURA een sterk team

Heeft u een vraag?
Stel deze gerust.

8 + 10 =

Advies
Wij adviseren u graag over onze producten en diensten. Wilt u meer weten over een product of wilt u thuis (in de regio Nijmegen) advies over een bepaald product? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel 024 355 35 93 of mail info@vicura.nl.
Werkplaats
In onze eigen werkplaats repareren professionele monteurs bijvoorbeeld uw scootmobiel, rollator, rolstoel of ander hulpmiddel. Ook kunt u bij ons terecht voor service- en onderhoudsbeurten, of voor het vakkundig laten realiseren van technische aanpassingen op maat.
Reparaties bij u thuis

Niet alleen in onze eigen werkplaats worden reparaties, aanpassingen of onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Onze technische dienst komt indien gewenst, in de regio Nijmegen, ook bij u thuis of op locatie, voor bijvoorbeeld technische werkzaamheden op het gebied van woningaanpassing, woningcommunicatie en automatiseringstechniek. Onze professionele monteurs zijn uitgerust met moderne en veilige apparatuur.

Haal- en brengservice
Is uw scootmobiel, rollator of ander hulpmiddel toe aan een onderhoudsbeurt? Of moet deze gerepareerd worden, maar u bent niet in de gelegenheid het product naar onze werkplaats te brengen? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice in de regio Nijmegen. Infomeer naar de mogelijkheden. 
Service en garantie
Wij geven om onze klanten en om onze producten. Wij doen dan ook ons uiterste best om producten in topconditie te leveren. Het kan voorkomen dat er een met het product iets gebeurt, waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan dragen wij kosteloos zorg voor reparatie of vervanging. Uitgebreide informatie omtrent service en garantie kunt u vinden in onze Algemene Voorwaarden.